Medlemsföreningar sökes för sportlovsaktivitet!

Svenska MMA förbundet vill nu ge er som medlemsförening möjligheten att erbjuda barn och ungdomar en unik upplevelse som de bär med sig hela livet. Vi söker medlemsföreningar som vill anordna ett tvådagars barn- och ungdomsläger under sportlovet 2022. SMMAF vill engagera och inspirera barn och ungdomar i att finna rörelseglädje i MMA, skapa gemenskap och samhörighet. Alla barn och ungdomar inom vårt förbund är välkomna och det ska vara gratis att delta. Vi söker totalt fyra föreningar, helst geografiskt utspridda i Sverige, som ansvarar för att arrangera var sitt tvådagars läger under sportlovet. SMMAF bistår föreningarna som arrangerar dessa läger med ekonomisk kompensation, 50,000 SEK/förening. Denna summa ska gå oavkortat till att endast täcka kostnader kring lägren. Projektet finansieras via Återstartsstöd som SMMAF ansökt om och blivit beviljad från Svenska Budo & Kampsportsförbundet och Riksidrottsförbundet.

Föreningar är nu välkomna att skicka detaljerad projektplan samt budget via e-post till info@smmaf.se snarast möjligast. Senaste anmälningsdagen är 14 januari 2022. Därefter kommer alla intresseanmälningar att granskas och sedan kommer ni att bli informerade om er förening har blivit beviljad eller inte. Vi ser fram emot att erhålla er intresseanmälan.

God fortsättning och gott nytt år önskar SMMAF:s styrelsen!