Slutgiltigt matchkort klart för Icon Challenge 5

Matchkortet är färdigställt inför lördag. Nedan återfinns information om tävlingen mm

OBS OBS OBS!
Alla svenska tävlande måste ha skaffat sig SB&K’s tävlingskort, det skall visas på invägningen

Att Tävlande
Kontrollera din vikt regelbundet, invägningstiden är ganska kort. Behöver du banta så gör det i god tid. Notera även att fräscha tävlingshandskar och benskydd skall användas på tävlingen. Du ansvarar själv för dessa skydd.

Anmälda som inte fick match

MMA Klass-A Herr

Simon Adjei Inget motstånd
Ahmed Aljarkas Inget motstånd
Ali Al-Jasim Inget motstånd

 

MMA Klass-B Herr

Dayvid Sawa Inget motstånd
Anton Ringvalm Inget motstånd
Aldin Reiz Inget motstånd

 

MMA Klass-C Herr

Sanny Wallin Inget motstånd

 

Tävlande ombeds på flera sätt och kanaler att se till att anmälan är korrekt, detta till trots finns kvalitetsbrister i en hel del anmälningar. Bakom varje namn står anledning till varför personen inte är matchad.För de som inte fått match i nuläget beror det i huvudsak på att det inte finns någon att matcha emot i viktklassen men det kan även bero på kvalitetsbrister i anmälan.

Om möjligt kommer de som inte fick match vid denna tävling prioriteras till match nästkommande tävlingar (under förutsättning att anmälan är korrekt).

AVBOKNINGSREGLER
Avbokning efter anmälningstidens slut:
Avbokningar efter anmälningstiden slut accepteras enbart mot uppvisade av läkarintyg på skada eller sjukdom. Ett sådant intyg skall skickas till mmaligan@smmaf.se (Avbokningen är giltig först då avbokningen är bekräftad.

Om avbokningen efter anmälningstidens slut innebär att den lagda matchen inte kan matchas om så förlorar den tävlande på walk over. För MMA Klass-A matcherna som läggs på det preliminära matchkortet så gäller att avbokning måste ske mot uppvisande av läkarintyg så snart de matcherna är lagda.

Inkommer det ingen giltig avbokning och den tävlande uteblir kommer SMMAF inte matcha den tävlande på kommande tävlingar. Hur många tävlingar avgör styrelsen för SMMAF.

Info om Tid, Plats, Coacher och Domare på Tävlingssidan
Icon Challenge 5