Madelein Fagerlind – ledamot i SMMAF’s styrelse

I veckans personporträtt möter vi Madelein Fagerlind , MMA-domare och ledamot i SMMAFs styrelse.

🤜Vilken fråga brinner du mest för?
Jag brinner för många frågor men i år kommer jag främst att jobba med IMMAF-relaterade frågor vilket jag tycker är väldigt spännande. Jag har själv varit och dömt på ett flertal IMMAF-mästerskap och därigenom kunnat prata med atleter om betydelsen av att få möjligheten att möta motstånd från runt om i hela världen, och vad det gör för deras utveckling när de sen går över till att bli proffs. Det känns kul att kunna få vara med i den utvecklingen av sporten.

🤜 Varför valde du att arbeta med SMMAF?
Det finns många olika delar som är intressant med MMA. Allt från individens personliga utveckling, till första gången man kommer till ett pass, till första klivet upp i buren, till betydelsen som sporten har för samhällsrelaterade frågor så som integration. Det är det spektrumet som gjorde att jag valde att arbeta med SMMAF.

🤜 Vad jobbar du med till vardags?
Jag jobbar som konsult för Samsung.

🤜 Tävlar du aktivt idag eller har du gjort det tidigare?
Nej, inte aktivt idag.

🤜 Vad är ditt bästa MMA-minne?
Jag har många bra minnen! Men en sak som jag värdesätter mycket och som jag brukar vara observant på är att jag som domare får möjligheten att titta mycket på atletens blick under en match. Att se en atlet gå in på sin första MMA match, och där se nervositeten och nerverna i blicken till att sen möta blicken när de går ut från buren, och se stoltheten och lättnaden över att de gjorde något som låg utanför deras bekvämlighetszon. Dom ögonblicken är väldigt speciella och dom brukar jag bära med mig!

🤜 Har du några härliga/roliga/avkopplande sommaraktiviteter planerade i år?
Bilresa i Sverige med vänner 😊

Tack Madelein!

Läs också de andra personporträtten över SMMAF’s styrelse!
Babak Ashti
Kevin Sataki
Pannie Kianzad
Robert Nyström
Iman Darabi
Lovisa Konradsson
Andreas Waldahl