Svenskar som tävlar i helgen

Denna helg tävlar flera svenskar på galor runt om i världen. Hela fyra svenskar på fyra olika galor.

Först ut idag är Rostem Akman på Cage Warriors 121 och Ali Taleb på UAE Warriors 17. Imorgon tävlar Malin Hermansson på UAE Warriors 18 och Tobias Harila på Cage Warriors 122.

 

Ali Taleb vann nyligen sin match i andra rond på TKO efter att ha legat illa till, men överlevt första rond. Ali Taleb gick totalt åtta matcher med ett facit på 7-1 i ligan.


Rostem Akman möter senare idag Ian Gerry på Cage Warriors 121. Rostem har hunnit representera landslaget under flera mästerskap med två EM-guld och ett VM-brons som resultat. Han vann även två SM-guld under sin tid i ligan.


Malin Hermansson går match på UAE Warriors 18 imorgon där hon möter Corinne Laframboise. Malin hann bara med ett år i ligan där hon vann ett SM-guld och hann skaffa sig ett record på 5-0, innan hon började sin proffskarriär.
Bild från www.colorize.dk

Tobias Harila gör sin debut på den stora scenen när han möter Aidan Stephen på Cage Warriors 122. Tobias tävlade flera år som amatör innan han blev proffs och hann med attt få ett record på 7-1 i ligan och 25-5 totalt som amatör. Han vann tre SM-guld  och ett EM-silver.