Streaming av MMA-ligan 2020

SMMAF och FighterTV har ingått ett samarbete om att streama MMA-ligan 2020.

Ligan kommer att sändas på FighterTVs plattform fightertv.se

Där är det möjligt att antingen teckna ett abonnemang att se all media FighterTV producerar eller köpa en ligatävling enskilt.

Om FighterTV
Tillsammans med våra partner Tsuba Media och Staylive, kan FighterTV erbjuda professionell streaming och live-in-tapeproduktion som håller broadcast-kvalité (”redo för TV”). Genom att producera med bra teknik och kunnig personal möjliggörs ett rörligt material som även kan vara intressant för andra medier som till exempel sporten på SVT, Sportbladet eller TV4. Vi hjälper naturligtvis till att marknadsföra streamen genom våra kanaler Fighter Magazine och Fighterpodden. Vårt kontaktnät sprider sig till hundratusentals kampsportsutövare och fans som köpt eller prenumererat på tidigare streamingar och som idag följer oss på Facebook, Instagram och i våra andra kanaler. Vi konsulterar även arrangörer i stort och smått kring utformning av galor och event.

Första sändning lördag 29:e februari
Frontier Open Battle 20