Certifieringskurs i april

Helgen 5-7 april har Svenska MMA-förbundet en certifieringskurs som ersätter den tidigare steg-utbildningen. Instruktörer på plats är Omar Bouiche, Joakim Engberg, Akira Corassani, Tor Troeng och Johan Halldin. Kursen riktar sig till den som är sugen på att starta MMA-klubb, samt att skapa en grundläggande förståelse för MMA och fysisk träning för att kunna hålla klasser på ett säkert och inspirerande sätt. Eftersom det är så många erfarna instruktörer på plats så kommer även avancerade utövare och instruktörer få ut något av lägret.

Kostnad och betalning:
Det är många anmälda som inte har betalat sin avgift ännu. Vi har en strikt no pay, no play police vilket innebär att du inte kommer att få en plats på vårens läger om du inte förhandsbetalar innan fredagen den 5e april! 3000 kronor/deltagare. Pengarna ska sättas in på Svenska Budo & Kampsportsförbundets bankgiro (255-0390) eller plusGiro (612120-6). Ange namn och ”SMMAF-kurs 2019”.

Här hittar du mer information:
Anmälan i Google Doc

Gå gärna med i vår FB-grupp:
Facebook Event