Strategiskt partnerskap med Kimura

Svenska MMA Förbundet är glada och stolta att få informera om en spännande nyhet. Vi har precis fått allting klart för ett strategiskt partnerskap med Kimura.

Syftet i sin korthet är att sprida amatör-mma till alla i Sverige. Med Kimuras expertis, kompetens och infrastruktur så kommer vi 2019 kunna livesända alla MMA-ligan tävlingar och SM till alla i Sverige – helt kostnadsfritt.

Plattformen kommer att användas för att visa upp sporten men också en växande skara sponsorer. Det kommer finnas möjlighet för både den lokala arrangören samt förbundet att exponera sponsorer vilket är en helt ny kanal för Svenska MMA Förbundet.

Kimura har länge tillhört toppen av media-outlets vad det gäller MMA i Sverige. Det kombinerat med hur dem framställer sporten och dess atleter gjorde dem tidigt till en favorit för att ingå i detta projekt och vi är väldigt glada att äntligen vara i mål med att säkra hela 2019, säger sponsoransvarig och CFO SMMAF Dick Klingemo

Med sin snygga produktion, stora plattform och inbitna mma-fans kommer Kimura sprida amatör mma till hela Sverige, kostnadsfritt. Det tror vi inget annat land kan säga, fortsätter Dick Klingemo.

Vi är sjukt glada och stolta för att vara en del i detta samarbete med SMMAF, kommenterar en av Kimuras grundade och tillika VD Yasser Davari. Kimura startades av tre MMA-fans som hade som ambition att sprida sporten in i det svenska folkhemmet. I och med detta samarbete tar vi ett steg närmare det målet. Som Nordens största nyhetssida för kampsport är detta ett unikt tillfälle att hjälpa till med att exponera svenska talanger, där vissa i framtiden kommer att synas på de absolut största scenerna. Vem vet, man kanske får se nästa svenska UFC-mästare i en av våra sändningar, avslutar Yasser.

Om SMMAF
Svenska Mixed Martial Arts Förbundet (SMMAF) bildades den 27 mars 2007. Syftet med förbundet är att administrera och främja svensk Mixed Martial Arts (MMA). SMMAF avser göra detta genom att samla alla svenska MMA-föreningar som medlemmar i förbundet samt genom att administrera och förvalta ett flertal olika MMA-regelverk.
SMMAFs styrelse och övriga funktionärer tillhör Europas mest erfarna MMA-instruktörer, domare, arrangörer och utövare.

Om Kimura.se
Kimura.se startades den 1:a oktober 2009 och har sedan dess vuxit till att bli Sveriges största MMA-sida. Vårt fokus har varit att få sporten att växa i Sverige och skapa ett forum får svenska MMA-fans, nya som gamla.

För frågor om detta eller andra samarbeten SMMAF är involverade: cfo@smmaf.se

Svara

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar