MMA-ligan planerad för 2018

Nu är MMA-ligan för 2018 planerad och alla tävlingar upplagda i vår kalender. Det blir många tävlingar runtom i hela Sverige. För 2018 hälsar vi Icon MMA och Allstars välkomna som nya lokala arrangörer. De arrangerar i Gråbo utanför Göteborg respektive Stockholm två tävlingar var.

Notera att vi flyttat SM från december till januari 2019, detta framförallt för att IMMAF VM kommer annars ligga för nära SM och denna gång har vi alltså lyckats ta höjd för detta.

Vi har även öppnat anmälan för årets första tävling som går i Malmö, det är Frontier MMA Open 16.

Slutligen ber vi alla tävlande se över sina profiler på hemsidan och se till att sådana saker som träningstid och record är uppdaterade. Det är även trevligt med bilder som man kan ladda upp i sin profil.

KALENDER

 

Svara

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar