Arrangörer för MMA-ligan 2018 sökes

Nu är det dags att planera MMA-ligan för 2018. Nedan återfinns information kring planeringen som detta gång genomförs av Tävlingskommittén.

Ligatävlingar
Liksom tidigare vill förbundet planera in en större mängd ligatävlingar runtom i Sverige. Målet är att ha många tävlingar men att sprida ut geografiskt närliggande tävlingar i tiden. Vi tillfrågar befintliga arrangörer såväl som nya arrangör via denna information.

Arrangemanget för en ligatävling följer REGLEMENTE MMA-KLASS A OCH MMA-KLASS B

Svenska Mästerskapet 2018
Vi avser att genomföra Svenska Mästerskapet 2018 den 8-9 december (vecka 49). Vi kommer inte planera några tävlingar vecka 47-48 så att det blir en viss tid mellan sista ligatävlingen och SM.

Vi söker också arrangörer för SM och SM skall följa REGLEMENTE SVENSKA MÄSTERSKAPET

Pro matcher i ligan
Det finns 2 pilottillfällen kvar för de som vill prova att arrangera promatcher där förbundet står för en del av kostnaderna.

En sådan tävling skall följa REGLEMENTE SVENSKA PRO MMA LIGAN

Streaming
Det finns god chans att förbundets samarbete med Kimura kommer fortsätta under 2018 med streaming av tävlingarna i MMA-ligan. Målsättning är att göra detta på ett sätt som är fördelaktig för alla inblandade parter, inklusive den lokala arrangören. Det återstår ännu att bestämma detaljer hur detta kommer att fungera.

Planering
Tävlingskommittén önskar att få in intresseanmälningar från föreningar att arrangera tävlingar. Baserat på inkomna önskemål itereras en planering fram som förhoppningsvis fungerar för alla intressenter.

Är ni intresserade av att arrangera tävling. Skicka önskemål om detta till tk(a)smmaf.se där ni anger
-Vilka datum ni kan tänka er att arrangera
-Om ni vill delta i Pro piloten
-Om ni är intresserade av att arrangera SM

Givetvis bifogar, för nya arrangörer, ni information om er själva tillsammans med relevant kontaktinformation.

Svara

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar