Svenska MMA förbundets utmärkelser avseende året 2016

I samband med årsstämman delades utmärkelser med tillhörande stipendiat om 5000 kr vardera ut i följande kategorier med tillhörande vinnare

Årets prestation: Cornelia Holm
Som en bandtraktor har hon fullständigt malt ner allt motstånd som stått i hennes väg. Hon går fram genom 2016 obesegrad och tog SM 2015-VM-EM samt SM 2016 igen under en obruten svit. 2016 var verklige det år Cornelia Holm blommade ut som MMA utövare resultatmässigt och har varit landslaget klarast lysande stjärna. Att utse Cornelia som vinnare här var obestridligt. En förebild för många och en underbar person.

Årets förening: Gladius MMA
Har under många år varit en betydande del av stommen i den svenska MMA-ligan. De tävlar frekvent och mycket och gör alltid bra resultat. Svårt att inte se att det finns tydlig kvalitativ kunskap i alla sina utövare och man levererar nationellt såväl som internationellt i landslagssammanhang. Bästa klubb på SM 2016 talar sitt tydliga språk och ni förstår alla att årets förening 2016 blir Gladius MMA

Årets ledare: Anders Ohlson
Motivering: Anders har som teamtrainer en stor del i att den svenska MMA landslaget presterat utmärkta resultat i den internationella konkurrensen. Anders med sitt lugn och sin kunskap skapar trygghet och fokus. Anders har på hemmaklubben Linköpings Kampsportcenter skapat en god bas med atleter som utmärker sig i ligan på SM samt i landslagssammanhang. Hans engagemang och leveransförmåga i både Pro-kommitté samt som ansvarig för att organisera SM visat vilken kraft han besitter som ledare och organisatör så att han kändes som en av de absolut starkast lysande ledare vi har i MMA Sverige under år 2016

 

Nästa år korar förbundet nya vinnare i ovanstående kategorier. Vi hoppas på många nomineringar med tillhörande motiveringar tills dess!

Svara

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar