SMMAF DELAR UT STIPENDIER – ÖPPET FÖR NOMINERING

SMMAF har beslutat att starta en ny tradition inom vår evigt växande sport. Vi avser att årligen dela ut tre utmärkelser för att erkänna och belöna en utövare, en ledare och en förening. Vi vill med detta initiativ uppmärksamma bedrifter, insatser, attityd och utveckling av Svensk MMA samt resultat som varit något utöver det vanliga. Varje utmärkelse inbegriper också ett stipendium på 5000 kronor som för utövare och ledare skall användas till förkovran och utbildning inom MMA och för föreningar ska användas till stöd för fortsatt tillväxt.

Ett år som 2016 blir extra utmanande då vi haft så många framgångar på så många olika fronter. Vi ber därför medlemmarna om hjälp! Om du önskar nominera en utövare, ledare eller förening tar styrelsen emot förslag till och med den 10/3. Vänligen maila info@smmaf.se och motivera din nominering i ett par meningar.

Utmärkelserna kommer annonseras och uppmärksammas vid årsstämman varje år.

Svara

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar