Seminarium i samband med årsmötet: Träna med den levande legenden Omar Bouiche

Svenska MMA-förbundet har den stora äran att bjuda till läger med Omar Bouiche, mannen som tog in MMA i Sverige. Den 25 mars 2017, mellan 13.00-16.00, är du inbjuden till ett tretimmarsseminarium i anslutning till SMMAFs årsstämma. Omar Bouiche guidar dig genom olika scramblesituationer som förekommer inom MMA – lägen som ofta uppstår mellan de fasta distanserna och positionerna. Det här är inte ett tillfälle du vill missa!

Datum & Tid: 25 mars 2017, kl. 13.00-16.00

Plats: Pancrase Gym, Rådmansgatan 54

Pris (betalas på plats, no pay – no play): 600 kr/person

Förkunskap (lämplig nivå): 3-4 år av kontaktkampsport

Antal platser: 24

Förbokning av plats (bindande): utbildning@smmaf.se

Du erhåller diplom efter seminariet.


”När jag lärde känna Omar Bouiche, för över 20 år sedan, reste han runt i världen för att samla kunskap och tävla mot dåtidens elit. Otroligt mycket av den kunskap och framgång vi har idag inom svensk MMA kommer av Omars insatser och det är alldeles för få som känner till det – och som har missat att ta del av hans otroliga kunskapsbank. Det är hög tid att vi ändrar på det” – Johan Halldin, ordförande SMMAF

Omar Bouiche är en av pionjärerna inom svensk MMA, har utövat MMA i över 20 år och tränade tidigt med legender som t.ex. Bas Rutten och Erik Paulson. Omar är bland annat en av de första svenskarna som gick en professionell MMA-match, har varit mästare i japanska Pancrase-organisationen och varit topp-3 rankad i världen. Omar är en otrolig inspiritations- och kunskapskälla – ett levande kampsportsbibliotek om du så vill.

Förutom sina egna meriter och erfarenheter från tränings- och tävlingsvärlden så har Omar även vid något tillfälle coachat majoriteten av våra starkast lysande MMA-stjärnor och kampsportare som till exempel Alexander Gustafsson, Reza Madadi, Oliver EnkampHanna Sillén, Magnus CedenbladWaldo Zapata, Ilir Latifi, Per Eklund, Akira Corrasani, Martin LidbergBobby Rehman, Sadibou Sy, Nico MusokeKarl Albrektsson, Diego GonzalezMatti Mäkelä, Niklas Bäckström, Lina Länsberg, Jörgen Kruth och August Wallén för att nämna några…

”Från Judo och Sambo till Wing Tsun, Karate och Taekwondo till brottning, Kali, BJJ och Shootfighting… Och så MMA. MMAs gudfader, Omar Bouiche, grundade Stockholmsklubben Pancrase Gym 1996 – Sveriges äldsta MMA-klubb. Efter en egen framgångsrik tävlingskarriär har han genom åren varit en engagerad och entusiastisk ledare, som vigt sitt liv till att fostra Sveriges nya talanger och coacha några av Sveriges bästa fighters. Han är en högt skattad tränare med bakgrund i flera olika kampsporter.” – SMMAFs motivering till nominering av Omar Bouiche till SB&Ks Hederspris 2016

Svara

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar