Resultat klara för Kaisho Battle 11 – Uppdaterad

På länken återfinns resultaten från Kaisho Battle 11 som gick Helsingborg.

Notering 1: Sekretariatet har missat att ange tid för avslut och vilken typ av submission respektive RSC-metod som skedde i matchen. Vi kommer att gå igenom videomaterial för att komplettera med dessa uppgifter.

Notering 2: I matchen mellan Ali Taleb och Johan Hallberg fattades det en poängdomare och den slutade i oavgjort (draw). Vi kommer bedöma denna match på det sätt vi normalt sett bedömer protester och utse en vinnare baserat på videomaterialet.

Naturligtvis skall vi även tillse att framförallt not 2 inte händer igen!

Uppdatering: Nu är resultaten uppdaterade med korrekt info. Matchen nämnd ovan är videogranskad och resultatet för den är också uppdaterad.

Kaisho Battle 11

Svara

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar