Anmälan öppen för Shoot Challenge 23

Vi har nu öppnat anmälan för sista ligatävlingen innan SM. Det är Shoot Challenge 23  som går i Stockholm och Friends Arena den 26:e november.

Gällande viktklasser så får du inte byta viktklass till denna tävling. Den viktklass du är rankad i på senaste rankingen måste du anmäla dig i Anmäler du dig i annan viktklass kommer du inte bli matchad.

SHOOT CHALLENGE 23

Gällande profiler på vår hemsida så ber vi alla att komma ihåg sina profiluppgifter från tävling till tävling. Detta är att matchfacit skall stämma så bra det är möjligt. Om man skapar en ny användare hela tiden blir matchfacit inte korrekt.

Det är även viktigt att uppdatera sin profil så att matchfacit och andra erfarenheter stämmer vid varje anmälan.

Svara

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar