Anmälan öppen för Kaisho Battle 11

Vi har nu öppnat anmälan för ytterligare en ligatävling. Det är Kaisho Battle 11 som går i Helsingborg den 19:e november.

Gällande viktklasser så får du inte byta viktklass till denna tävling. Den viktklass du är rankad i efter SFG Battle 6 är den viktklass du får anmäla dig i. Anmäler du dig i annan viktklass kommer du inte bli matchad.

 

KAISHO BATTLE 11

Gällande profiler på vår hemsida så ber vi alla att komma ihåg sina profiluppgifter från tävling till tävling. Detta är att matchfacit skall stämma så bra det är möjligt. Om man skapar en ny användare hela tiden blir matchfacit inte korrekt.

Det är även viktigt att uppdatera sin profil så att matchfacit och andra erfarenheter stämmer vid varje anmälan.

Svara

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar