Preliminärt matchkort klart för Kaisho Battle 10

Det preliminära matchkortet för matcher i Amatör-MMA till Kaisho Battle 10 är klart (se länk).

Det finns tävlande som ännu inte har match (återfinns i matchkortet). Det finns ett antal matchplatser att att fyllas i ett flertal klasser från -61,2 kg till -93,0 kg . Det är nu möjligt att ”efteranmäla” sig till tävlingen fram till och med måndag 23.59 då det även är deadline för Shootfighting (du kan anmäla dig oberoende av viktklass). De anmälningar som kommer in och som är möjliga att matcha mot de lediga platserna kommer prioriteras i den ordning vi får anmälningarna. Ju snabbare anmälan desto större chans till match med andra ord.

OBS! Du som har blivit matchad och behöver avanmäla så krävs läkarintyg på avanmälan.

I länken nedan återfinns matchkortet i slutet på sidan. Vi vill även be användarna att ladda upp en profilbild så blir matchkortet lite mer levande

Länk

KAISHO BATTLE 10

Svara

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar