Matchkort klart för Shoot Challenge 20

Matchkortet är färdigställt inför lördag och består av totalt 19 matcher. Läs mer nedan och även mer på länken till matchkortet i botten.

Tävlande bör regelbundet kontrollera matchkortet fram till match då det kan bli förändringar tillsammans med information om viktklass för match.

OBS OBS OBS!
Alla svenska tävlande måste ha skaffat sig SB&K’s tävlingskort, det skall visas på invägningen

Att Tävlande
Kontrollera din vikt regelbundet, invägningstiden är ganska kort. Behöver du banta så gör det i god tid. Notera även att fräscha och godkända tävlingshandskar och benskydd skall användas på tävlingen. Du ansvarar själv för dessa skydd.

Anmälda som inte fick match
Shootfighting Herr
Zoran Milic
Arvin Shamlou *
Ibrahim Ibrahim Hussien *
Anton Andersson

Shootfighting Dam
Camila Rivarola Beramendi
Sofia Odbro

Amatör-MMA Dam
Gabriella Ringblom

Amatör-MMA Herr
Christian Stigenberg
Malik Tambe

Anledningen till att ovanstående personer inte fick match beror på att de anmält sig i en vikt där det inte finns lämplig motståndare eller ingen motståndare alls alternativt en felaktig anmälan där information om erfarenhet saknas (markerat med *) eller att personen inte har ett tävlingskort. Om möjligt kommer de som inte fick match vid denna tävling prioriteras till match nästkommande tävlingar.

AVBOKNINGSREGLER
Avbokning efter anmälningstidens slut:
Avbokningar efter anmälningstiden slut accepteras enbart mot uppvisade av läkarintyg på skada eller sjukdom. Ett sådant intyg skall skickas till sekreterare@smmaf.se (Avbokningen är giltig först då avbokningen är bekräftad.

Om avbokningen efter anmälningstidens slut innebär att den lagda matchen inte kan matchas om så förlorar den tävlande på walk over.

Inkommer det ingen giltig avbokning och den tävlande uteblir kommer SMMAF inte matcha den tävlande på kommande tävlingar. Hur många tävlingar avgör styrelsen för SMMAF.

Plats
Nexus Stockholm, Drottningholmsv. 185

Tider:
10:20 Dörrarna i Alvik öppnas
10.30-11.30 Invägning
11.30-12:00 Regelgenomgång
12.00-12.30 Domargenomgång
12.00-13.00 Läkarkontroll Amatör MMA
12:30 Publikinsläpp (inträde 180 kr/1 person eller 300 kr/2 personer – kontant betalning )<br>
13:00 Första match

MATCHKORT (rulla till botten av sidan)

Svara

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar