Anmälan öppen för Frontier MMA Open 12

Vi har nu öppnat anmälan för årets andra ligatävling. Det är Frontier MMA Open 12 som går i Malmö den 5:e mars. Mer information och anmälan sker på denna länk nedan

Frontier MMA Open 12

Gällande profiler på vår hemsida så ber vi alla att komma ihåg sina profiluppgifter från tävling till tävling. Detta är att matchfacit skall stämma så bra det är möjligt. Om man skapar en ny användare hela tiden blir matchfacit inte korrekt.

I samband med uppgradering av hemsidan i höstas gjordes även en migrering av gammal data. Då vår tidigare sida hade en gammal databas så var inte alla data möjlig att migrera. Där det är möjligt kommer vi lägga till rätt data.

Slutligen några ord om kalendern. Några har haft svårt att navigera i den. Först av allt så består den av flera sidor och visar den eller de tävlingar som är öppna för anmälan överst. Därefter visas tävlingarna i datumordning, beroende på hur många tävlingar som är upplagda så kan man behöva bläddra en del i kalendern.

Svara

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar