Slutgiltigt matchkort klart för Primate Fight Night

Matchkortet är färdigställt inför lördag och består av 16 shootfightingmatcher och 4 amatör-mma matcher. Läs mer nedan och även mer på länken till matchkortet i botten.

Tävlande bör regelbundet kontrollera matchkortet fram till match då det kan bli förändringar tillsammans med information om viktklass för match.

OBS OBS OBS!
Alla svenska tävlande måste ha skaffat sig SB&K’s tävlingskort, det skall visas på invägningen

Att Tävlande
Kontrollera din vikt regelbundet, invägningstiden är ganska kort. Behöver du banta så gör det i god tid. Notera även att fräscha tävlingshandskarhandskar och benskydd skall användas på tävlingen. Du ansvarar själv för dessa skydd.

Anmälda som inte fick match
Shootfighting Herr
Patrice Abedin
Amir Malekpour
Rafal Kisielewicz

Shootfighting Dam
Sofia Odbro

Amatör-MMA Dam
Anna Astvik
Anja Saxmark

Amatör-MMA Herr
Bawan Mohammed
Anton Turkalj

Anledningen till att ovanstående personer inte fick match beror på att de anmält sig i en vikt där det inte finns lämplig motståndare eller ingen motståndare alls alternativt en felaktig anmälan där information om erfarenhet saknas eller att personen inte har ett tävlingskort. Vid eventuella ändringar kontaktas ovanstående om match passar. Till kommande tävlingar kommer vi prioritera att ovanstående får match om möjligt med hänsyn taget till säkerhet.

AVBOKNINGSREGLER
Avbokning efter anmälningstidens slut:
Avbokningar efter anmälningstiden slut accepteras enbart mot uppvisade av läkarintyg på skada eller sjukdom. Ett sådant intyg skall skickas till sekreterare@smmaf.se (Avbokningen är giltig först då avbokningen är bekräftad.

Om avbokningen efter anmälningstidens slut innebär att den lagda matchen inte kan matchas om så förlorar den tävlande på walk over.

Inkommer det ingen giltig avbokning och den tävlande uteblir kommer SMMAF inte matcha den tävlande på kommande tävlingar. Hur många tävlingar avgör styrelsen för SMMAF.
Plats
Arbis Bar och Salonger
Bredgatan 54 Norrköping

Tider:
11.00-12.00 Invägning
11.30-12.00 Läkarkontroll Amatör-MMA
13.00 Regelgenomgång
13.30 Domargenomgång
14:30 Publikinsläpp (150 kr)
15.00 Matchstart

Primate Fight Night Matchkort (i botten)

Svara

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar