Slutgiltigt Matchkort klart för Fenix Rising 7

Matchkortet är Fenix Rising 7 som arrangeras på Fenix Kampsport, Kadettgatan 2, Helsingborg lördagen den 28:e november är klart.

Tävlande bör regelbundet kontrollera matchkortet fram till match då det kan bli förändringar tillsammans med information om viktklass för match.

OBS OBS OBS!
Alla svenska tävlande måste ha skaffat sig SB&K’s tävlingskort, det skall visas på invägningen

Att Tävlande
Kontrollera din vikt regelbundet, invägningstiden är ganska kort. Behöver du banta så gör det i god tid. Notera även att fräscha tävlingshandskarhandskar och benskydd skall användas på tävlingen. Du ansvarar själv för dessa skydd.

Anmälda som inte fick match
Shootfighting Herr
Benjamin Alasio
Mario Riderelli

Amatör-MMA Dam
Gabriella Ringblom
Cornelia Holm

Amatör-MMA Herr
Pierre Nandin
David Schneider
Axel Karlsson

Anledningen till att ovanstående personer inte fick match beror på att de anmält sig i en vikt där det inte finns lämplig motståndare eller ingen motståndare alls alternativt en felaktig anmälan.

AVBOKNINGSREGLER
Avbokning efter anmälningstidens slut:
Avbokningar efter anmälningstiden slut accepteras enbart mot uppvisade av läkarintyg på skada eller sjukdom. Ett sådant intyg skall skickas till sekreterare@smmaf.se (Amatör-MMA) eller info@shootfighting.se (Shootfighting)Avbokningen är giltig först då avbokningen är bekräftad.

Om avbokningen efter anmälningstidens slut innebär att den lagda matchen inte kan matchas om så förlorar den tävlande på walk over.

Inkommer det ingen giltig avbokning och den tävlande uteblir kommer SMMAF inte matcha den tävlande på kommande tävlingar. Hur många tävlingar avgör styrelsen för SMMAF.

Tider:
11.00-12.00 Invägning och domarregistrering
12.00-12.30 Läkarkontroll Amatör MMA
12.30 Regelgenomgång
13.00 Domargenomgång
13.00 Publikinsläpp (inträde 150 kr)
14.00 Första match

Matchkort
Fenix Rising 7 (rulla längst ner på sidan)

Svara

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar