Ny hemsida

Den nya hemsidan handlar om flera saker där alla inte är helt klara. Vi har skapat en struktur för alla sidor som är nästan komplett, däremot saknas fortfarande information på många av sidorna som vi kommer fylla allt eftersom.

Förutom strukturen är naturligtvis den nya designen något vi hoppas alla kommer att gilla!

En annan stor nyhet är ett helt nytt anmälningssystem till våra tävlingar. Nytt förfarande är att varje deltagare loggar in och gör en anmälan för tävlingen och alla kan se publikt på tävlingssidan vilka som är anmälda.

Vi räknar med att vi inte lyckats testa allting så att det fungerar, därför ber vi om överseende med initial defekter och är tacksamma att få sådana rapporterade så skall vi lösa dem så snabbt det går.

Svara

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar