FÖRBUNDSKAPTEN TILL LANDSLAGET I AMATÖR-MMA

  • oktober 9, 2013
  • Okategoriserade

FÖRBUNDSKAPTEN TILL LANDSLAGET I AMATÖR-MMA

Vill du vara med och skapa historia? Svenska MMA Förbundet söker en driven Förbundskapten med starka ledaregenskaper och förmågan att lyfta och motivera landslagets utövare till att nå världstoppen.

Som förbundskapten kommer du att leda landslaget mot framgång vid VM i Las Vegas i juli 2014. Du kommer att lägga upp den totala säsongsplaneringen för landslaget (läger, internationellt och nationellt tävlande) och kommer löpande hålla kontakten med landslaget, samt följa deras utveckling på hemmaplan.

En viktig samarbetspart för dig blir de ansvariga tränarna i klubbarna som skall känna delaktighet i landslagsverksamheten och löpande få information. Sökanden till rollen som förbundskapten ska vara svensk- och engelsktalande samt bosatt i Sverige under tiden för uppdraget. Vid läger/tävling kommer du att ha extra hjälp i form av förbundstränare.

SOM FÖRBUNDSKAPTEN HAR DU:
• Väldokumenterad tränarerfarenhet och utbildning • Etablerade internationella kontakter • Kunskap kring gällande tävlingsreglemente.

Att vara förbundskapten för landslaget är en ideell syssla men ersättning utgår för redovisade kostnader i samband med uppdrag för landslaget.

ANSÖK FÖRE 25 OKTOBER 2013.

Frågor besvaras via e-mail (info@smmaf.se) och ansökan skickas till Svenska MMA-Förbundets styrelse via adressen nedan. Med ansökan bifogas CV samt utdrag ur belastningsregistret vilket ska vara oöppnat för att godkännas. Märk kuvertet ”Förbundskapten MMA”.

SVENSKA MMA-FÖRBUNDET
Ölandsgatan 42
116 63 Stockholm