Anmälan är öppen för Swedish Shootfighting Championship 2007

  • november 12, 2007
  • Okategoriserade

Anmälan är nu öppen till Swedish Shootfighting Championship som arrangeras lördagen den 1:a december på Fighter Centre Göteborg. Sista anmälningsdag är den 26:e november. Fightcardet kommer att vara klart den 27:e november.

OBS! Anmälningarna gäller för nomala matcher. För titelmatcher kommer aktuella tävlande kontaktas och matcher läggas så snart matchningarna är bekräftade.

På länkarna nedan går det att anmälan sig till Swedish Shootfighting Championship 2007 (shootfighting) och Submission Rush 8 (submission wrestling).

UTRUSTNING – VÄLDIGT VIKTIGT
Alla tävlande måste använda slayer handskar och slayer bensydd (kan köpas på Fighter Centre), inga undantag ges (har med tillståndet att göra). Det kanske är möjligt att låna utrustning av andra tävlande med INTE från arrangören. Varje tävlande ansvarar också för att tejpa sina handskar och benskydd med svart tejp.