Protester från Shoot Challenge 2 behandlade

  • oktober 9, 2007
  • Okategoriserade

Förbundets chefdomare, Marko Gyllenland, har tagit del av protesterna, matcherna på video samt samtalat med tävlingsledningen för Shoot Challenge 2.

Här följer utslaget i de två matcherna med protester:

Gällande protest på SSL07 – Shoot Challenge 2, 29:e september mellan: Håkan Stors, Pancrase Gym och Denis Koutcherovsky, Stockholm Shoot

En protest inkom mot domslutet som gav vinsten till Koutcherovsky efter full tid på domslut.

Beslut: Efter att ha tagit del av matchen i efterhand ändras domslutet till att Stors står som segrare efter full tid på domslut. Detta på grund av att Stors visat mest aktivitet och teknisk skicklighet under matchen enligt de gällande shootfightingreglerna.Gällande protest på SSL07 – Shoot Challenge 2, 29:e september mellan: Siavash Kijani GBG MMA och Miguel Guerrero, Stockholm Shoot

Beslut: Siavash Kijani blir diskad i denna match efter att egen coach/funktionär uppträtt mycket olämpligt efter matchen. Vi har haft en lång diskussion mellan tävlingsledare, domare och funktionärer och valt att tillämpa reglerna, där det uttryckligen står att den tävlande kan bli tillsagd, varnad eller diskvalificerad för regelöverträdelser som coach/funktionär begår.